Een frisse blik op je huidige interieur doet wonderen!

 

 

Ken je dat gevoel? Je weet dat er iets mist in je interieur, maar je weet niet precies wat dat is. Ik help je graag! Met een frisse blik en een paar aanpassingen creëer je een hele andere sfeer. Tijdens de mini make-over begeleid in je bij de (her)inrichting van je woning. Kleine aanpassingen geven een groot effect!

Hoe ga ik te werk

Tijdens de mini make-over van je interieur help ik jou met een paar kleine aanpassingen, zodat je interieur net even een andere sfeer krijgt. We starten met een online kennismakingsgesprek, deze is iets korter dan bij het complete make-over pakket. Dit komt omdat de basis van je interieur al staat, wij gaan samen op zoek naar de juiste sfeer. Na ons kennismakingsgesprek heb ik een goed beeld van je wensen en voorkeuren en kom ik bij je thuis langs. Zo kan ik de huidige sfeer ervaren en voelen. Mocht je dit liever niet hebben, kan het natuurlijk ook online! Na mijn bezoek ga ik voor je aan de slag en ontvang je een moodboard inclusief kleur- en materiaaladvies. Aan het einde van de mini make-over ontvang je een draaiboek inclusief persoonlijke tips. Zo weet jij precies welke aanpassingen je moet doen om de gewenste sfeer te creëren.

Wat kun je verwachten?

 

▻ Online kennismakingsgesprek
▻ Advies aan huis
▻ Een persoonlijk moodboard
▻ Kleur en materiaaladvies: denk hierbij aan kleuren, behang en soorten stoffen
▻ Draaiboek inclusief persoonlijke tips

Another touch

In deze mini make-over laat ik jou zien dat je met kleine aanpassingen een hele andere sfeer in je interieur kunt creëren. Vaak weet je precies wat je wilt, maar hoe je dat voor elkaar kunt krijgen is voor velen lastig. Daarom ben ik er! Met een likje verf of een andere indeling is je interieur weer zo goed als nieuw.

Menu