Ik help jou van A tot Z naar je droominterieur

 

 

Heb jij een nieuw huis gekocht of wil jij je huidige interieur een volledige make-over geven? Dan begrijp ik helemaal dat al die oneindige keuzes het je niet makkelijker maken. Welke kleuren en materialen kies je? Welke raambekleding en accessoires passen bij je interieur en hoe ga je alles indelen? Tijdens de complete make-over van je interieur begeleid ik je van A tot Z in dit hele proces. Mijn kracht is om rust, warmte en gezelligheid te creëren in een interieur die helemaal bij jou past.

Hoe ga ik te werk

Tijdens de complete make-over van je interieur ben ik je persoonlijke assistent en zorg ik ervoor dat je droominterieur werkelijkheid kan worden. We starten met een uitgebreide online kennismaking waarin ik allerlei vragen stel over de verschillende ruimtes in je huis, de samenstelling van de bewoners en we bespreken je voorkeuren en wensen. Vanaf dat moment gaat mijn interieur hart kloppen en kan ik niet wachten om aan de slag te gaan. Ik kom op locatie met kleuren en materialen om de sfeer te bepalen en al je woonvragen te beantwoorden. Tijdens het proces van de complete make-over van je interieur vind ik het belangrijk dat wij veel contact hebben. Je interieur moet namelijk helemaal ‘jij’ worden. Je kunt mij dan ook altijd bereiken. Ik werk alle informatie uit in een voorlopig draaiboek met daarbij een op maat gemaakte interieurbox met alle stalen die ik voor jou heb verzameld. Tijdens de tussentijdse evaluatie presenteer ik het draaiboek met de bijhorende stalen. Ik neem eventuele aanpassingen mee en maak er een definitief draaiboek van. Het draaiboek ontvang je zowel geprint als digitaal. Dit pakket bevat ook een shoppinglist, waarbij ik op zoek ben gegaan naar meubels en accessoires die passen binnen het nieuwe interieur. Je kunt er voor kiezen om hiermee zelf aan de slag te gaan of je kunt het volledig uit handen geven. Dan ga ik op pad met een vastgesteld budget om alle plannen uit het draaiboek te realiseren. Wanneer alles binnen is, kom ik alle meubels en accessoires op de juiste plek neerzetten en maken we er een gezellig thuis van.

Wat kun je verwachten?

 

▻ Een sfeer en meubel moodboard om jouw stijl te bepalen
▻ Advies voor meubelen en accessoires
▻ Een praktisch en overzichtelijk 2D indelingsplan
▻ Een kleur en materiaaladvies inclusief toelichting
▻ Shoppinglist (hier kun je zelf mee aan de slag of ik doe dat voor jou)
▻ Tussentijdse evaluatie op locatie
▻ Een draaiboek, zowel geprint als digitaal
▻ Eindpresentatie
▻ Een speciaal op maat gemaakte interieurbox
▻ Afstyling van de ruimte(s)

Optioneel:
3D ontwerp
Verlichtingsplan

Good to know

De complete make-over is dus geheel op maat en in te vullen naar eigen voorkeur. Je kunt naast het draaiboek ook kiezen voor de personal shopping. Daarnaast kun je mijn netwerk met vakmensen inzetten voor de realisatie van het uiteindelijke interieurplan. Hier maak ik een passende offerte voor.

Menu