Kies voor persoonlijk advies!

 

Ben je op zoek naar een persoonlijk interieuradvies? Kies dan uit een van de opties uit het choice package! Ben je bijvoorbeeld tevreden met al je meubels en de sfeer van je interieur, maar kom je maar niet tot een mooie indeling? Of weet je maar niet welke kleur of verlichting het beste past bij je huidige interieur? Neem dan eens een kijkje bij de onderstaande opties.

Indeling advies

Samen komen wij tot nieuwe inzichten wat betreft de indeling van je interieur. Soms zie je het zelf niet meer en kan een frisse blik van grote waarde zijn. Ik denk met je mee over nieuwe opties en help je om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Samen zorgen we ervoor dat de indeling van je interieur zowel praktisch als sfeervol en fijn is. We starten met een online kennismaking. Ik geef je daarna advies aan huis en vervolgens ga ik voor je aan de slag. Tijdens een afsluitende online presentatie krijg je een 2D indelingsplan. Zo kun jij de nieuwe indeling gemakkelijk realiseren tot werkelijkheid!

Kleur en materiaaladvies

Twijfel je over welke kleuren en materialen bij elkaar passen? Ik help je graag! Ik werk met een klein draaiboek, waarin ik een kleuren- en materialenplan voor je opstel. We starten met een online kennismakingsgesprek en daarna geef ik interieuradvies aan huis. Na mijn advies ontvang je het draaiboek, zowel geprint als digitaal inclusief een shoppinglist met de juiste kleurcodes en materialen. Ik zoek alles voor je uit zodat de elementen in je interieur uiteindelijk perfect op elkaar zijn afgestemd.

Verlichtingsadvies

Verlichting is iets wat velen erg lastig vinden. Welk licht past bij welke sfeer en waar zet je die lamp dan neer? Tijdens het verlichtingsadvies kijk ik samen met jou naar de sfeer van je interieur en maken we een lichtplan. We starten met en online kennismaking en vervolgens geef ik advies aan huis. Aan de hand van een plattegrond geef ik aan welke verlichting het beste past bij je huidige interieur. Ook ontvang je een mini draaiboek, zowel geprint als digitaal inclusief een shoppinglist. Je hebt daarna alle kennis en handvatten om de beste verlichting uit te zoeken!

Stylingadvies

Je hebt genoeg meubels, maar je mist de sfeer. Je mist de warmte en persoonlijkheid in je huis. Met mijn stylingadvies gaan we dat aanpakken! We starten met een online kennismakingsgesprek en kijken naar je wensen. We ontwerpen een sfeerimpressie die bij jou past en waar jij je thuis bij voelt. Aan het einde van dit stylingadvies ontvang je een persoonlijke shoppinglist, zodat jij precies weet welke accessoires je nodig hebt!

Staat je woonwens er niet tussen?

Stel hier uw vraag of bel mij met het onderstaand nummer

Naam *
Dit is een verplicht veld
Email *
Dit is een verplicht veld
Bericht *
Dit is een verplicht veld
Menu