Ik ben Marleen Kuiper en woon samen met mijn lieve vriend Robert en hond Pleun in een fijn huis in Amersfoort. Hoe ik in Amersfoort ben gekomen? Ik was verliefd! Op zowel mijn vriend als de stad. Deze stad maakt me blij, de unieke straten en de mooie natuur geven mij veel inspiratie voor mijn interieurprojecten. Ik houd van veranderingen, het liefst verander ik wekelijks een muur kleur of indeling en speur ik elke dag naar de mooiste accessoires!

Ik ben geboren in Purmerend en dit zal altijd als mijn thuis voelen. Als kind zat ik nooit stil en was ik graag bezig met interieur, het zat er toen al in. Na de middelbare school kon ik eindelijk mijn passie volgen. Ik ben gaan studeren op het Jan des Bouvrie college in Amsterdam en daar heb ik de mode opleiding gedaan. Ik merkte dat ik interieur nog leuker vond dan mode. Dus heb ik er daarna snel voor gekozen om mijn droom achterna te gaan met een studie als interieurstylist.

Tijdens de verbouwing van ons huidige huis kwam ik erachter dat mijn hart echt bij interieur lag en dat ik daar de rest van mijn leven mee bezig wilde zijn. We hebben ons hele huis gestript en alles werd opnieuw opgebouwd. Van de indeling tot de materialen en de muurkleuren. Het begon te kriebelen en ik dacht: dit wil ik altijd doen. Zo startte mijn avontuur als zelfstandig interieurstylist!

Wanneer ik bezig ben met interieur vliegen de uren voorbij en is iedere dag eigenlijk te kort. Ik houd ervan om mensen blij te maken met mijn werk. Van bohemian tot chique, ik leef me helemaal in en zorg ervoor dat je nieuwe interieur bij je wensen past. Ik speur alle woonwinkels af en als interieurstylist is Pinterest dan ook mijn favoriete app!

Ik ben gek op borrelen en dineren met familie en vrienden en in mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond. In de natuur doe ik ook weer veel inspiratie op. Eigenlijk bestaan mijn dagen altijd uit het opdoen van inspiratie, ik zie in alles weer een optie om te verwerken in een interieur. Als interieurstylist staat mijn creatieve brein altijd aan!

Interieur is voor mij een gevoel, ik word er gelukkig van en het is echt een onderdeel van mij.

Ik help jou graag om jouw droominterieur werkelijkheid te laten worden!

Liefs,

Marleen

Menu